linakuijl

Jag är tillbaka. Med allt det innebär. Det är konstigt. 
Läskigt, krävande. Överrumplande och ändå fantastiskt.

Leon ska lämnas på dagis, sen ska det tränas och ätas. 
Mailen ska bockas av och klienterna ska tränas. 
Willes saker ska rensas ut, han ska flytta. 
Jag ska äta igen. 
Vem hämtar på dagis idag? Jag du? 
När?
 Hur GÖR man ens med dagis? 
Hur ska allt detta hinnas med innan han hämtas? 
Vad händer nu?

Men jag är inte ensam om det. Jag vet så många andra som brottas med att få ihop barn, jobb, egen träning och allt det där vardagliga tråkiga som också måste skötas. 

Jag behöver garanterat en plan för att lyckas driva två framgångsrika företag, vidareutbilda mig samtidigt som jag är mitt i en skiljsmässa och till stor del kommer vara själv med Leon samt hinna träna 5 gånger i veckan som minimum.

 

    • RUTINER 

Alla har vi rutiner. Bra som dåliga. Det kan vara att ta en cigg och kaffe på balkongen varje dag lika väl som det kan vara att hoppa i löpskorna det första man gör. Börjar man dagen bra fortsätter man ofta i samma linje. En viktig rutin för mig är att gå ner till vattnet, dricka mitt morgonkaffe, förbereda mig mentalt för dagen och se över dagens lista på vad som ska göras.

     • LISTORDet har visat en enorm skillnad på effektiviteten och framgången hos de personer som verkligen SKRIVER NER vad de ska göra en de som endast tänker det. En undersökning jag läste om visade på att endast 10 % av de som bara pratade om sina mål i en intervju hade nått sina mål 10 år senare. Hela 80 % av de som tydligt skrivit ner sina mål hade efter 10 år uppnått dessa. 
Jag har en lista på allt som ska göras varje dag. En jobblista, en lista för personlig utveckling, en träningslista och en vardagslista. Dagens "uppgifter" har jag märk med High el low priorities samt easy eller challenge. Jag måste varje dag börja med 3 av uppgifterna som är rankade som HIGH och CHALLENGE. Sen känns allt lätt smiley

 

      • PLANERING 

Knepet för att lyckas stavas planering. Jag ser framför mig vilka eventuella "hot" som finns för att jag inte ska genomföra det som är tänkt. Hur ska jag isåfall hantera dessa?
Jag planerar även träning och mat en vecka i förväg. Allt står uppskrivet på en tavla. En gång i veckan storhandlar jag och gör matlådor så kosten inte kan missskötas. Även kosttillskott finns färdigt i påsar för att lätt ta med. 
Det gäller att eliminera problem innnan de dyker upp. Mitt svar på sk misslyckande är 99% av gångerna: "jag hade inte tid." Då har jag också lärt mig att jag måste förbereda saker i förväg för att detta inte ska hända igen.     • OMGE MIG MED FOLK SOM KRÄVER ATT JAG HÅLLER EN HÖG STANDARD

Var med 9 framgångsrika personer och du kommer vara den tionde. Var med 9 positiva människor och du kommer vara den tionde. Det är viktigt för mig att vara runt personer som håller en positiv inställning, som hela tiden vill vidare i livet och som inte nöjer sig med något halvdant. Det är också viktigt att dessa personer kräver att jag håller mig till den höga standarden jag satt för mig själv. Detta gäller inte minst på gympassen.

 

 • HÅLLA EN POSITIV INSTÄLLNING OCH SE LÖSNINGAR PÅ VARJE PROBLEM

Jag har en regel om att negativa tankar MÅSTE brytas inom 2 minuter. Det handlar inte om att blunda för sina känslor och aldrig få vara rädd eller ledsen. Men att välja att se problemen på ett sätt där jag istället söker en lösning på problemet och väljer att se något bra i det. Detta betyder ALLT FÖR MIG för att lyckas. När ett problem dyker upp frågar jag mig? Vad är inte perfekt ÄN.? Vad kan jag göra för att få det som jag vill och vad har jag lärt mig av det här?

 • HA EN TYDLIG MÅLSÄTTNING

Jag har skrivit ner dessa och gör något varje dag som påminner mig om varför dessa betyder något för mig och varför det är värt att kämpa lite hårdare varje dag för att nå dit. Ett av målen är ex att ha ett hus vid vattnet. Så varje dag åker jag ner till vattnet och tittar på det huset jag vill köpa till mig och Leon. Jag tittar på bilder på tävlande i Fitness och känner känslan av hur det kommer kännas att stå stolt på scenen och höra applåderna. Jag känner det, ser det och framför allt tror på det. Oavsett vilket mål det gäller så måste jag till 100% lita på att om jag gör allt jag kan för att nå dit och hela tiden ändrar mitt tillvägagångssätt så KOMMER jag att lyckas. Naturlag. 

 • MINNAS ATT VÄGEN ÄR ALLT

  Jag har gjort det förr och jag ska aldrig göra det igen. Jag pratar om att fastna i tänket att målet är allt och glömma bort att njuta på vägen dit. Jag har kraschat in i väggen flera gånger då jag haft ett tunnelseende där bara målet syns. Problemet är då att man inte ser alla fantastiska stigar på sidan och går miste om enormt mycket njutning. Målet smakar aldrig så gott som man tror. Nästan alltid står man kvar med en känsla av "Va det här allt?". Ingenting är värt någonting om man inte mår bra på vägen dit. Jag har nått massvis med mål, men allt jag ser i efterhand är inte att jag uppnådde dessa utan vilka enorma lärdomar jag tog med mig på vägen dit. 

    
    
Här njuter jag varje dag. För mig är det viktigt att må bra på vägen och unna sig en stund av vardagslyx!
 

Comments (9)
What WeDoInLifeEchoesInEternityJäkligt bra skrivit och tips som jag tog till mig :) Kör hårt så lyckas du.. Kram2012-08-30 16:01
What WeDoInLifeEchoesInEternityJäkligt bra skrivit och tips som jag tog till mig :) Kör hårt så lyckas du.. Kram2012-08-30 16:01
Jasmine ÄrnströmKika in hos mig och tävla om proteinpulver :)2012-08-30 19:03
MartinaDFantastiskt inlägg! Håller med om allt till 100%.2012-08-30 19:11
NO EXCUSESMartin: Tack! Va kul att du uppskattade det! Detsamma! =) MartinaD: Tack, va roligt! =) 2012-08-30 20:19
Fredrik Carlén You are awsome - keep it up så kommer du att hinna medaljör, nå dina mål och få ett fantastiskt liv...2012-08-30 20:48
Fit ForMore!Underbart! Jag är så glad att du är "tillbaka" och att det börjar rulla på bra nu med allting gumman, för det är du värd! Du är så duktig och att du ska vidareutbilda dig ännu mera är så gryyyymt imponerande! Jag tycker det är så bra att du lägger upp exakt hur du ska göra, skriver listor osv. Det enda jag verkligen har gjort är att jag har ett nytt "träningschema" som jag följer som gör att jag ska bli superstark =D Men direkta mål har jag ej =P Behöver lite mera inspiration och knuff från dig! Stor kram och fan vilka badass ben du byggt!! GRYMT <32012-08-30 22:01
Katrine LooKlockrent. Bra skrivet. Rakt, men direkt från hjärtat. 2012-09-04 19:09
NO EXCUSESTusen tack Fredrik! Va glad jag blir, detsamma, du är grym, en riktig inspiration! Simon: Du är för söt Simon Tack! Du är grym! Vilka sjuuuka resultat du fått! stor kram Katrine: Tack Katrine! Va kul att höra!! 2012-09-05 10:51

För ett år sedan träffade jag Sture. Ett möte som skulle förändra våra liv på många sätt. Jag tränade på 24/7 i Vällingby då jag under ett benpass sprang ihop med en smal kille med dålig hållning. (förlåt Sture...) 

Sture började träna för mig och jag såg direkt hans potential. Vinnarskalle, inställning och ett öppet sinne gjorde att jag visste att detta var någon som skulle lyckas. I december lämnade han mig och Sverige för att jobba med musiken i USA. När han kom tillbaka började vi istället träna tillsammans. Under året som gått har vi skrikit, gråtit, spytt och skrattat ihop mellan seten. Vi har ätit, tränat och ätit lite till. Vi har båda tagit varandra till nya nivåer. Mentalt och på gymmet. 

Sedan vi börjat träna har han lagt på sig dryga 10 kilo. Den lilla killen med dålig hållning är som bortblåst. Istället står där en krigare utan dess like med breda axlar och en enorm pondus. Jag saknar ord för hur stolt jag är över dig min vän.STURES HISTORIA

Jag hade tränat på gym i fem år när jag råkade springa in i Lina på gymmet där jag brukade köra. Vi skulle båda köra knäböj och vi började prata. Jag var ju rutinerad och hade bättre koll än de flesta, tyckte jag, men jag frågade ändå nyfiket om övningar och teknik när det började gå upp för mig att hon visste vad hon snackade om.
Jag vägde då ca 75 kilo på mina 1.90 cm och hade mer eller mindre börjat övertyga mig själv om att jag var en riktig hardgainer och att jag nog inte kunde bli så mycket större, så jag satsade på att bli så definierad som möjligt.

"JAG HADE B&Ouml;RJAT &Ouml;VERTYGA MIG SJ&Auml;LV OM ATT JAG VAR EN HARDGAINER OCH INTE KUNDE BLI ST&Ouml;RRE"

När jag svarade att jag växlade mellan 2800 och 1800 kcal per dag utbrast Lina, mer eller mindre chockerat, att jag skulle kunna käka nästan dubbelt så mycket. "Nja, sa jag, jag kör med den här x, y, z-metoden och jag har L&Auml;ST att.."

Dock kände jag på mig någonstans att hon hade rätt. På fem års styrketräning hade jag lagt på mig ca 3-4 kg muskler, och jag ville så intensivt ha en muskulös kropp; problemet var bara att jag trodde att det inte gick, så det kändes mycket lättare att bara fälla ner min åsiktsmur och fortsätta käka och träna som jag hade gjort, för inte kunde jag väl ha gjort FEL i fem år? Det kändes ju lite jobbigt att inse. "Jag jobbar som PT" sa hon, och samma eftermiddag när jag kom hem bokade jag in fem pass för Lina. Jag har ingenting att förlora på det här, tänkte jag.


Och wow vad jag insåg att jag hade gjort såååå fel. Med allt. Tekniken, repsantalet, intensiteten, frekvensen, KOSTEN!
De där fem passen blev en vändpunkt i mitt liv som nu, nästan exakt ett år senare, har påverkat mig på så många fler sätt än bara fysiskt. Jag har lärt mig att kriga, att kämpa igenom känslan av att allting är jobbigt, att resa mig igen när jag faller, att ha ett öppet sinne och släppa alla förutfattade meningar om hur jag tror saker och ting fungerar.
Jag har lärt mig att den dörren jag trodde var stängd för mig var bara stängd för att jag inte visste hur man öppnade den. Magin skedde för mig när jag bara gav upp alla mina förutfattade meningar och personliga åsikter och bara LYSSNADE på experten och GJORDE som hon sa.

"JAG HAR L&Auml;RT MIG ATT DEN D&Ouml;RREN JAG TRODDE VAR ST&Auml;NGD F&Ouml;R MIG BARA VAR ST&Auml;NGD F&Ouml;R ATT JAG INTE VISSTE HUR JAG &Ouml;PPNADE DEN"

Jag har tränat intensivt och rätt, med ständig instruktion, feedback och uppföljning från Lina, och käkat nästan dubbelt så mycket mat under ett år nu och har gått från 75 kg till 86 kg utan att lägga på mig så mycket underhudsfett, som ni ser på bilderna. Det är ca 3.5 gånger mer än jag lyckades med själv på FEM &Aring;R.
Jag har drömt om att ha "den muskulösa kroppen" sen jag var liten. Nu håller jag äntligen på att få den. Jag har svårt att uttrycka min tacksamhet tillräckligt mycket för dig Lina, det här betyder mer för mig än jag kan förmedla.

Jag räknar med att lägga på mig ytterligare 7-8 kilo, nu när jag vet hur man gör, och när jag gjort det ska jag deffa ner mig lite snyggt så där på en 8% BF och sen ska jag modella underkläder! Inte för att jag vill göra det till en karriär, men bara för att känna att jag kan! Som en symbol för vad jag har insett att jag är kapabel till.
 

Vad skulle du vilja säga till alla de där ute som kämpar för att lägga på sig muskelmassa? 

Allt du bestämmer dig för att klara av i ditt liv KAN du klara av. Jag skulle lika gärna kunna ha gett upp och slutat träna efter fem års slit och dåliga resultat. Men jag ville ha den där drömkroppen, jag hade velat det så länge, och jag kände någonstans djupt inombords att jag skulle hitta en väg. Det var den inställningen som förde mig till Lina och det är den inställningen som gör att jag fortsätter träna; jag vet att jag kan och jag är mer övertygad om min egen potential än någonsin.

"ATT ANLITA LINA SOM PT &Auml;R DET B&Auml;STA JAG GJORT"

Bara för att du har misslyckats förut betyder det inte att du kommer att fortsätta misslyckas! Var flexibel i ditt tillvägagångssätt, var öppen, och våga ta hjälp. Att anlita Lina som PT är något av det bästa jag har gjort."

STURES KOST: 

Sture har inte ätit efter ett strikt schema men har hela tiden legat över 3,5 gr protein/kg kroppsvikt och väldigt högt på kolhydrater där vi varierat intaget mycket. Vi har dragit ner väldigt mycket på fettet som lågt skyhögt förut och istället introducerat mycket kolhydrater. 

STURES TR&Auml;NING: 

Träningen har haft fokus på väldigt strikt utförande. Hela tänket är att göra vikten så tung som möjligt inte att använda så tunga vikter som möjligt. Han har överlag tränat på en 5 split. Vi har varirat set och reps antal väldigt mycket men som grund legat mellan 8-12 reps för maximal muskeltillväxt. 


KOSTTILLSKOTT HAN &Auml;TIT: 

 • One Whey som komplement till måltider samt som mellanmål
 • One Meal med mjölk som mellanmål
 •  Recovery direkt efter träning

  Lämna gärna en kommentar om du tycker att han gjort ett bra jobb! smiley yes

  F&Ouml;R ATT ANLITA MIG, MAILA MIG P&Aring; lina@fitnessguru.se
Comments (7)
Nina PGrymt imponerande och fantastiskt kul att läsa! Att våga släppa på gamla principer är verkligen inte lätt alla gånger - så hatten av till dig Sture. Och sjukt bra jobbat av er båda!2012-08-27 15:09
energeticauthorlessHaha, hoppas din får ett längre liv än min.. Hon hann inte bli mer än ett år gammal:-P Tack så mycket ;) Grymma resultat ni åtsadkommit tillsammans, imponerande :)2012-08-27 15:42
ANNA GEORGETTETack Lina för kommentaren ;) Och verkligen! Sture har gjort ett grymt jobb med hjälp av en grym person. Jag blir väldigt inspirerad av dig Lina och att komma igång själv och hjälpa andra med sina mål. Shit vad kul! Bra jobbat båda två2012-08-27 22:43
Fit ForMore!Helvete vad grymt bra jobbat! Asså STURE du är kickass! Och LINA du är också kickass! (Fast det vet du redan <3) Jag måste bara säga att du kan hälsa sture att jag ser mig själv i honom. Hans historia om att han var övertygad om att han var en hardgainer och att han tyckte att den maten som han åt var tillräckligt - stämmer BRA in på mig! Så jävla kickass bra jobbat asså!! AWESOME! Och Lina, kommer du ihåg i början när jag lärde känna dig? Under den första tävlingen hundragrymmadagar så sa jag till dig att det var svårt att gå upp i vikt men då rek du att höja med 500kcal. Swooosh 100 dagar senare så gick jag upp 3kg...så sjukt! Och om jag skulle göra en sjuk bulk nu vi detta läget med allt jag lärt mig så vill jag fan inte veta hur mycket jag kan gå upp =P GRYMT!!!!2012-08-28 01:05
Cam :DNi är grymma, båda två! Minst sagt! Otrolig utveckling på Sture!! Bra jobbat! 2012-08-29 17:02
RobineAlltsååå... det här är typ fjärde gången jag tittar på dom här bilderna och tänker GADAMN!! Så himla himla bra jobbat :D2012-09-18 20:09
ValkyriaSÅ SJUKT IMPONERAD! Grymt bra jobbat Sture, du är verkligen en fighter, både eftersom du tränar som du gör och för att du har självinsikten att inte bara tänka "Jag har ju LÄST det här, det är rätt, LA LA LA!" för det är banne mig inte det lättaste att svälja att man haft fel och lyssna på någon annan! Det som du skrev om dina mål, med att bygga mer, deffa lite och sen modellera " bara för att känna att jag kan! Som en symbol för vad jag har insett att jag är kapabel till.", de orden stannar verkligen i mitt hjärta, för det är precis så jag känner också - jag gör det BARA FÖR ATT JAG KAN! 2012-08-27 13:18

För en dryg månad sedan anordnade jag min första heldag på Delta Gym som ligger vid Odenplan. Det blev ett jättelyckat event med en intensiv dag där vi körde på från öppning till stängning. 

Idén föddes av alla förfrågningar jag får från folk som såå gärna vill komma vidare i träningen men helt enkelt inte har möjlighet av ekonomiska skäl att anlita en personlig tränare. 
Sedan brinner jag för dessa event och det finns inget roligare jag vet än att få förmedla min kunskap till så många som möjligt. 

Vill du lära dig vilka övningar som är bäst samt hur de ska utföras på bästa sätt? &Auml;r du trött på att höra olika åsikter från alla utan att någon gång få ett bra svar på VARF&Ouml;R du ska göra på ett visst sätt?


Då är denna dag något för dig!


L&Ouml;RDAGEN DEN 1 SEPTEMBER är det äntligen dags för terminens andra heldagsutbildning med mig som hålls på Delta Gym i Stockholm, beläget nära Odenplans t-bana. (www.deltagym.com)

VI K&Ouml;R IG&Aring;NG KL. 11:00 när gymmet öppnar och håller på till klockan 18:00 när det stänger. Under dagen kommer tid avsättas till lunch samt en kaffe/fikapaus.

UPPL&Auml;GG: Vi kommer gå igenom en mängd utvalda övningar för alla muskelgrupper. Vi nosar på anatomin för att förstå hur musklerna jobbar och går igenom hur övningarna ska utföras för att hålla sig skadefri och göra träningen så effektiv som möjligt. Vi tittar även på variationer för övningarna och vad som avgör hur man ska utföra övningen. Alla får pröva övningen och alla får personlig coachning.

NIV&Aring;N P&Aring; DETTA DATUM: MEDEL
&Auml;r du osäker om detta är rätt nivå för just dig så maila mig på lina@fitnessguru.se så hjälper jag dig att bedöma vilken nivå som är lagom för just dig.

MAX ANTAL DELTAGARE: 6 ST (4 stycken av dessa är redan tillsatta)

PRIS: 1000:- exkl inträde till gymmet 80:- om du tränat där tidigare.

DET G&Aring;R REDAN NU ATT ANM&Auml;LA SIG TILL N&Auml;STA DATUM SOM &Auml;R SATT TILL DEN 6:E OKTOBER.
2 av dess platser är redan tillsatta. 

 


Jag ser fram emot att träffa så många som möjligt av er i höst!

Har du fler frågor?

Maila mig på lina@fitnessguru.se
 

ORD FR&Aring;N TIDIGARE DELTAGARE:

"Lina är en fantastisk instruktör! Jag fick så mycket kunskap på så lite tid!"

" Jag anmälde mig till heldagen eftersom jag ville ha en grundlig genomgång i teknik och möjlighet att få testa på hur det är att träna för en PT i form av omedelbar feedback och kunskap. Lina är otroligt kunnig, givmild med sin kunskap och har en vettig känsla för att anpassa sin coachning till olika sorters människor. Skulle ABSOLUT rekommendera det!"

"Lina, du är en otroligt bra instruktör! pedagogisk, engagerad och med en härlig energi!"

"Jag blev väldigt inspirerad av dagen och dig! Du utstrålar en sån positiv energi och din kunskap om träning är det ingen tvekan om!
Du coachade en väldigt bra genom övningarna, du kan dra ut det absolut bästa och det mesta ur en!"


 

Comments (7)
Hanna.Låter toppen men är det lördagen den 8 september eller tisdagen den 11 september? :)2012-08-21 15:06
NO EXCUSESHej Hanna! Oj my mistake! Det ska stå Lördag den 1 september! =) Maila mig för anmälan! Hoppas vi ses! =)2012-08-21 16:54
JennyLOj nu önskar jag verkligen att jag bodde i Sthlm:) vilken himla bra grej!!2012-08-21 18:45
NO EXCUSESJenny, ja va kul att du tycker det! =) Jag kommer till Göteborg och Lund i Oktober och gör samma event samt någon gång i vinter till Luleå. Men vart bor du? 2012-08-21 18:47
JennyLJag bor i supermetropolen Älmhult i Småland:)2012-08-22 10:10
BODYLICIOUS Tack, vad fin du är. Vi får ta ett pass snart så får jag passa på att tipsa om Borneo :)2012-08-22 16:31
Joanna SVill bara ge dig positiv feedback och hejja på dig. Du hjälpte mig och min tjejkompis vid en benövning (hamstrings) på Delta häromdagen och jag imponerad över att du orkade överhuvudtaget. Ha en bra dag! 2012-08-30 12:08


Känner mig gammal när jag nostalgiskt bläddrar igenom bild efter bild på datorn och mumlar "nämen, va fort tiden går". 
Visst är det tantvarning på den, nästan lika mycket som när jag envisas med att säga "Så friskt det är i luften idag", VARJE gång vi kommer ner till vattnet. Tant Lina. Det klingar varje fall fint. 

Hur som helst så börjar tant jobba imorgon. Alltså inte halvjobba som jag så länge gjort. Halvfokusera på jobbet och halvfokusera på Leon. Får jag ett till barn så säger jag aldrig mer. Jag är inte en sån. Jag avskyr att göra saker halvdant och det är precis så allt känts nu. Jag vill vara på ett ställe och VARA D&Auml;R. &Auml;r jag på gymmet så finns bara vikterna och inget annat. &Auml;r jag med Leon så är jag i hans fantasivärld, inte med ena handen på iphonen och svarar på mail. 

Leon börjar iallafall dagis nu och jag börjar jobbet. Haha det känns sådär härligt som när man började skolan och fick köpa en ny almanacka för hösten. Börja om på nytt liksom. Slänga ut allt som inte längre är aktuellt och göra 1059 listor. Ja jag är listoman. 

Det ska bli skönt. Samtidigt kommer jag sakna att ha honom hemma. 
Leon hör du det, jag kommer faktiskt sakna att du envisas med att dricka toalettvattnet, snor min one whey gröt på morgonen, gömmer alla mina pennor i gitarrenoch äter upp mina viktiga kontrakt istället för brödet jag bakade som för övrigt slängdes ut genom fönstret (till grannens katts stora förtjusning). Ja allt. 

Du är KING! 

Nu kommer snart Wille hem (ja han bor hemma då och då för Leons skull) så ska jag få rymma iväg och träna en stund sen. Rygg står på schemat och en jäkla massa chins! =)

Comments (6)
No PainNoGain!Stora killen! Så sööt! :)2012-08-19 18:23
JennyLVad kul att du ska börja jobba Lina! Är det som pt fullt ut eller har du annat jobb vid sidan av? Kram Jenny 2012-08-20 10:18
Fit ForMore!Så underbart söt <3!! Du är awesome Lina =)2012-08-20 11:24
chubbylove chubbylovelina! såg att du kanske skullepå pt-tour sen i höst, kommer du till lund/malmö/hbg måste vi ses! o behöver du nånstans att sova så har jag en gratis soffa! :)2012-08-20 11:41
NO EXCUSESNathalie: Ja visst är han stooor nu? =) JennyL: Nej, jag har gett upp alla andra jobb och kör bara eget som pt. =) Dock kör jag även eget som fotograf också så har en del fotojobb även om fokus nu ligger på att arbeta fram en större onlineportal med övningsbank samt jobba med pågående klienter. Underbart att bara få göra det jag älskar så mycket! =) Kram Simon: Ja visst är han plutten. =) du är Simon! kram My: Ja men absolut, jag kommer till göteborg, och lund i September eller oktober så då ska vi garanterat ses! Jag åker med min träningskompis som är inriktad på mental träning och målsättningar så han kommer gästspela på mina seminarium. Taack gumman, det ska jag komma ihåg men vi är brunch-nördar så kör hotell i GBG och sen bor vi hos hans föräldrar i Lund men en middag tackar jag sällan nej till! ;) Sen vill vi träffa hästar också! kram2012-08-20 13:32
chubbylove chubbylovegutt, är ni i gbg en söndag rekommendererar jag il contro el vad den heter, den italienska i gothia towers, sinnessjuk brunch! en middag får det bli! hmm hästar ja, vi kan ju åka ut o klappa på min fjärdedel eller vad det är jag har kvar ;) 2012-08-21 11:39
0 av 1
OPTIONS