linakuijl

Jag och mina klienter är frälsta över dietessenserna de får lägga till under dieten. Den här är verkligen inte ett undantag. 

Ni som inte redan prövat att göra den här underbara saffransåsen- gör den! Så god!

Här kommer en pepprig och god sås! Perfekt till kyckling/kött bönsallader mm. 


DE GÅR ATT BLANDA I KESELLA LÄTT/KVARG FÖR EN TJOCKARE OCH MER PROTEINRIK SÅS

ALLA ESSENSER GÅR PÅ UNDER 5 MIN ATT GÖRA

DE HÅLLER I KYLEN I MINST 3 VECKOR
- PEPPAR -

 

- 2 dl ajvar relish mild
- 1/2 dl vitvinsvinäger
- 2 tsk honung
- 1 msk sambal oelek
- 1 krm salt
- 2 msk vatten
- 1/2 dl olivolja

Jag fyller små fina flaskor från Lagerhaus med alla 3 essenser och har under månaden. 

Rör ihop alla ingredienser utom olivoljan i en skål. Häll sedan sakta ner oljan under omrörning.


På tal om gott... Har ni smakat de nya smakerna på One Whey Isolate? Min favorit är denna!
(rätt självklart då en after eight aldrig undgår mig....)
Vilken är er?

Comments (0)

Är tillbaka på Pt-school i veckan för att vidareutbilda mig till massör. Idrottsmassage har hjälpt mig enormt mycket i styrketräningen och jag har många klienter som är i behov att komplettera sin styrketräning med massage och då känns det kanon att kunna erbjuda en helhetslösning. 

För er som funderar på att utbilda er till PT är verkligen Personal training school bäst! Dyrast men absolut bäst! 
Är rätt såsig i huvudet efter alla timmars massage som följdes av en god middag med Kim på Vapiano innan jag åkte hem för att ta tag i alla förfrågningar.

Kim är verkligen så fantastisk, idag innan vi skiljdes åt fick jag en present som jag lydigt väntade med att öppna till jag kom hem. Jag vet inte vad jag förväntade mig men garanterat inte vad som låg där i. Jag har länge dregglat IHJÄL mig efter 2XU tightsen men inte tagit mig för att köpa dom. Sist kom Kim till passet och såg snyggare ut än vanligt. Jag antar att hon tröttnade på mitt tjat om hur snygga de var och allt dreggel som måste hamnat på dem, för i påsen låg- ja exakt dom! Dessutom med det finaste kortet i. Jag är så tacksam för mitt yrke. Jag är så tacksam för mina klienter. Och jag är så tacksam för de som väljer att visa sin uppskattning på olika sätt. Tack Kim, det betydde så mycket för mig! 


Min mail plingar non stop med förfrågningar så jag har inte hunnit besvara alla era mail men svarar så fort jag hinner. Jag är helt fullbokad i Januari men det går bra att maila för att ställa sig på väntelista.
Maila på lina@fitnessguru.se

För er som önskar hjälp online så är jag dessvärre helt fullbokad med detta under våren och jag föreslår att ni då vänder er till mina otroligt duktiga kollegor Niklas Wadman eller Martin Löwgren som båda är otroligt kompetenta och har en mängd fantastiska referenser och klientresultat. 

Nu är det dags för soffmys och Solsidan med killen  en halvtimme för att varva ner (kollar ALDRIG på tv) och njuta av en varm kopp choklad gjort på One Casein. Jag såg på Niklas blogg att han gjort varm choklad på denna och testade lite skeptiskt. WOW! Det var sååå gott. Alltså inte okej utan GOTT GOTT! cheeky Bara värm mjölk, häll i en shaker och skaka med en skopa casein. Vintern är räddad!

 

Comments (0)

Under våren har jag valt att satsa extra på tre tjejer som jag verkligen ser potential i. Det är något visst när jag ser den där it-faktorn. Ni som läser bloggen kan ju knappast undgått fantastiska Kim som verkligen är definitionen av No excuses. Läs mer om Kim ---> här.

Hon och en av mina andra utvalda klienter Christine kom igår förbi Delta för poseringsträning och ett mördarpass parträningsstyle. Jag ska bjuda på bilder mm från deras pass och posering men då alla bilder ligger på min stationära dator (sitter för tillfället på Delta och har en lucka till nästa klient) så bjuder på en från gårdagens posering med Kim som jag hann "instagramma" innan jag la över dem. (linakuijl på instagram) 

Kim har verkligen förändrat sitt liv dessa månader och tog äntligen igår ett stort beslut och hoppade av sina studier för att utbilda sig till pt. Min andra klient Christine bestämde sig för att göra samma sak. Jag ser en otroligt ljus framtid för dessa tjejer. Tjej nummer 3 är även hon helt otrolig, jag kommer presentera de båda på bloggen inom kort. 

Bild 1 är från November så det skiljer endast 3 månader mellan bilderna. 


Comments (0)

Lagom. Trist ord det där lagom.... 

Men ändå är det lite så det känns. Iallfall nu. Iallafall när det kommer till min kropp. 
Idag är jag rätt bekväm i min kropp. Inte i tävlingssammanhang, långt ifrån, men i vardagen. Jag är lagom vältränad för att kunna känna mig bekväm som pt och jag är lagom liten för att känna mig feminin i vardagen. Ja lagom som aldrig känts bekvämt smakar plötsligt bra. Jag måste inte vara extrem. Just nu KAN jag inte vara extrem. Jag har träningsförbud från läkaren (min typ av träning) och är förpassad till rehabövningar och starka smärtstillande som gör mig illamående och groggy. Men det gör mig inget. Eller alltså, det är hemskt att inte få träna och att tappa i muskelmassa som jag kämpat så hårt för.. Men förut hade det knäckt mig och jag hade hatat min kropp. Inte längre. 

Jag duger jättebra precis som jag är.
Det är en enorm frihet att vara vän med sin kropp och älska den.
 

Vikten nu ligger på 61 kilo till mina 168 cm. 
Som minst har jag vägt strax under 50. Dvs 11 kilo mindre än nu....

FÖR LITEN
Som mest vägde jag ca 75. Dvs 14 kilo mer än idag....

FÖR STOR
FÖR LAGOMMen nu äntligen har jag hittat nån mellanvikt som känns bra. 

Ska försöka äta någonting nu men har verkligen noll aptit. Äter citodon för nacken så är trött och illamående hela tiden. Sen äter jag Heat för att piggna till och få energi men tappar verkligen hungern totalt av dem. Är inte ens sugen på mackor, då är det illa. ;-) Får bli till att dricka kalorierna istället så inte alla musklerna trillar av. =) 


PS/ Alla ni som mailat efter inlägget om Kim. Jag har inte glömt er men jag har fått otroligt många mail och kommer återkomma till er alla så snabbt jag hinner. Nu strejkar kroppen så pass att jag måste ha några dagar off från datorn. 
 

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS