linakuijl

Jag har oräkneliga gånger fått frågan ”men vilken är godast?”

Mitt svar är spontant: Chokladmint! Sedan spinner jag vidare på att vanilj är grym i frukostgröten och att jag älskar att ha pineapple i min smoothie… Det fortsätter så tills jag inser att alla smakerna är underbart goda. Jag kommer aldrig fram till ett definitivt svar! 


Så, för att en gång för alla reda ut vilken av alla de olika grymma smakerna av One Whey & One Whey Isolate som är godast så ber vi därför nu dig om din hjälp! 

VILKEN ÄR DIN FAVORIT?
För att göra det hela lite roligare så har du som delar med dig av vilken just din favorit är möjlighet att vinna en kartong fylld med proteinpulver!

Allt du behöver göra för att vinna är att kommentera med just din favoritsmak och motivera varför det är din favorit, klicka i rutan för lägg upp på facebook samt gilla & dela No Excuses sida på facebook.
 


Tävlingen pågår till och med måndagen 6 september. Vi väljer sedan ut bästa motivering som belönas med portionspåsar från samtliga smaker av One Whey och One Whey Isolate samt en burk fylld med just ditt favoritprotein!

Vi sammanställer givetvis även alla röster och delger vilken av smakerna som fått flest röster när tävlingen är avslutad. 

mail:lina@fitnessguru.se
facebook:
no excuses 
instagram: linakuijl
 

Comments (0)

Imorse började dagen som alla andra dagar. Nämligen med att jag snoozar för länge och måste borsta tänderna på vägen.. Kim är en lika hopplös tidsoptimist som jag så hon fastnade med sminkborsten på Sats Odenplan tills sms-bomben från mig slog ner och fick henne att inse att tiden för vårt möte passerat. När vi äntligen hade styrt upp tänder och smink så träffades vi upp för ett morgonmöte.
Kaffe och One Whey bars. Finns det ett bättre sätt att börja dagen på?
Sen drog vi till vårt nya gym/kontor och boade in oss. 
Jag vet inte hur jag ska få ihop möblerna som jag vill... Riktigt klurigt. Men imorgon ska vi shoppa loss!

En riktig Lina-tavla från fantastiska http://www.theresesennerholtshop.se/
Åker garanterat upp på väggen!


 

Comments (0)

Vill jobba. Vill alltid jobba på natten. Blir så fruktansvärt kreativ då men måste in på ett tidigt morgonmöte med Kim innan jag ska på återsbesök för nosen. Hoppas de tar bort stygnen och allt äcklig blod så jag kan andas ordentligt igen!

Det slutgiltiga resultatet går inte att se förrän om ca 1 år då det tar låång tid för svullnaden att gå ner men jag tycker till och med att jag är snygg med svullnad, blod och trådar som sticker ut (stygnen) så jag kommer nog bli jättenöjd. NI ska få följa med och se hur det utvecklar sig, nu är det som som sagt omöjligt att se resultat men här är några före & efter bilder hitills för er som är nyfikna. 


    Jag har även under våren tatuerat ögonbryn (som jag noppade av en fyllekväll 12 år gammal) SUCK! Göm pincetten för era barn! Som tur är så fixade Celia på Kosmetisk tatuering nya åt mig. Resultatet? Jag är sjukt nöjd! Letade konstant i drygt 1 år för att hitta någon som var så pass duktig och gjorde så att det ser naturligt ut. Celia är magisk! Hon gör ett strå i taget (3D teknik) istället för vanlig. 

+ Otroligt naturligt resultat
- Dubbelt så dyrt och hälften så kort hållbarhet ps/ vill bara poängtera att jag alltid tackar nej till deals, gratisprodukter mm som skickas till mig. Jag rekommenderar endast det som jag väljer och själv använder. 
 

Comments (0)

En bra spellista sätter utan tvekan guldkant på träningspassen – oavsett längd eller form. Under våra träningspass vill vi fyllas med energi och styrka och inte känna en längtan efter att byta till en annan, bättre låt mitt under mitt set. 

Vi har nyligen upptäckt en lösning på att enkelt få en grymt bra och ständigt uppdaterad spellista. En lösning för oss och alla andra som precis som vi har en tendens att lyssna sönder låtar tills det blöder ur öronen: appen tunigo! Tunigo går att ladda ned smidigt och kostnadsfritt på spotify och innehåller färdiga spellistor för alla möjliga olika tillfällen och sinnesstämningar. Det är bara att välja och vraka bland alla färdiga listor och hitta en favorit eller använda dem som inspiration till din att skapa en egen lista med ny fräsch musik eller gamla favoriter. 

No Excuses Topp 10 bästa träningslåtar augusti 2013

Kims topp 5: 

Halestorm – I miss the mistery
Club Madness – Hall of fame
Sleeping with sirens – F**K You
Niello – Legenden
Rob Bailey & The Hustle Standard – Hold strong

Linas topp 5: 

Aviicii – Wake me up
Asaf Avidan- One day 
David Guetta- Play hard
Calvin Harris, Ellie Goulding- I need your love
Pitbul- Give me everything

Vilka är era bästa träningslåtor? 
Vi vill gärna ha inspiration från er!
Bring it!

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS