linakuijl

Hösten 2012 fick jag nog av att leva det liv som jag levde. Jag var destruktiv i mitt alkoholdrickande och kände en hopplöshet inför livet. Jag var deprimerade och hade en extremt låg självkänsla. Jag undrade ofta för mig själv om det faktiskt var värt att leva, var det här verkligen allt som fanns? Allt gick i en nedåtgående spiral och till slut så befann jag mig i en situation där jag hela tiden tog val som gjorde att jag sjönk djupare och djupare.

Till slut blev det olidligt och jag bestämde mig för att söka hjälp. Jag kände mig fånge i min kropp och började se mig om efter personliga tränare som skulle kunna hjälpa mig att få tillbaka min vältränade kropp som jag trivdes i. Efter frenetiskt googlande och timmars sållande så bestämde jag mig till slut för att gå på en konsultation hos Lina. Vad det senare kommit att innebära för mig att jag valde just Lina kunde jag inte ens föreställa mig då. Det beslutet kom att bli det bästa jag någonsin fattat.Lina hjälpte mig att gå ned i vikt och forma den vältränade kropp som jag saknade men framför allt så hjälpte hon mig att bygga upp mig själv. Vi körde intensivt och träffades flera gånger i veckan, mina resultat var otroliga - både psykiskt och fysiskt. Jag byggde upp min självkänsla och fick därmed mod till att sätta mig bakom ratten och själv ta kontroll över mitt liv och mina val. 

Resultatet blev att jag avslutade min dåvarande socionomutbildning och istället utbildade jag mig till personlig tränare och kostrådgivare. Jag gick sedan in som Linas partner i hennes företag No Excuses och har idag mitt drömjobb och lever att liv med allt jag någonsin önskat. Idag existerar inte de tankar som ständigt ifrågasatte om livet verkligen var värt att leva – idag njuter jag av varje sekund!

Läs mer om min resa och mina upplägg här och här

/ Kim
 

Comments (0)

Under åren har jag haft förmånen att coacha ett stort antal människor till att nå sina drömmål. Nedanstående kan ni ta del av klienter som har stuckit ut lite extra och visat en dedikation som tillsammans med rätt verktyg från mig gett dem häpnadsväckande resultat. 

STURE - "HARDGAINER"
Läs mer om Sture och hans upplägg från smal och liten till riktigt vältränad här!

KIM - MINUS 10 KG PÅ 8 VECKOR
Läs mer om Kims förändring här samt här

 

 

WILLE (exman) - FRÅN 140 KG TILL NORMALVIKTIG
Läs mer om Wille och hans resa här!

 

JOSEFINA - CREATE A NEW STORY
läs mer om Josefina och hennes upplägg
här!

Comments (0)

Igår hade vi event med Kine Brasil på centret. Lokalen var fylld av Kines unika träningskläder, provsmak på Fitnessgurus produkter och glada träningfreak som delade ideér och agerade smakråd åt varandra. 
En fantastisk kväll helt enkelt!


Själv fyllde jag garderoben med tre par byxor som verkligen sticker ut men min absoluta favvo blev helt oväntat en heldress. Det trodde jag aldrig men den var sjukt snygg och var bland det skönaste jag haft!

Comments (0)

Utvilad efter en natts sömn så ska jag idag njuta av ett dygn LEDIGT, något jag sällan gör som egen företagare. Men återhämtning är verkligen A och O för att prestera på topp, jag har verkligen förstått det nu.Först på schemat står träning med min tränings partner-in-crime Victor och min kära singel partner-in-crime Charlie, följt av lunch på Kalori och sedan utgång på världens bästa klubb- V. Jag hade en av mina bästa helger där förra helgen så jag är tokladdad för ikväll. Jag har dessutom ett nytt stort samarbete att fira så det finns en risk att ett glas bubbel slinker ner... Något jag njuter av för fullt när jag unnar mig, minns ärligt talat inte när jag sist hade ångest över min kropp, vad jag ätit/druckit eller inte. Ta aktiva val och stå för dessa så slipper du ha ångest. Jag väljer balans!


Det känns dessutom betydligt roligare att gå ut nu förtiden då kroppen är något jag hellre framhäver än gömmer. 
Men snälla, skit i vågen! Bild från förra helgen till höger, endast 3 kilo lättare än bild 1.  

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS