linakuijl

 

Har du svårt att hålla motivationen uppe? Har du lätt för att skära ned på sömnen och hamna i en tröttsam, ond cirkel 
dålig energi? Uteblir träningspassen och de extra promenader i alla vardagsmåsten? 

Då kan vi varmt rekommendera dig att investera i ett aktivitetsband så som Jawbone Up eller Fitbit! Banden ger dig allt du behöver för att hålla koll på dina aktiviteter - hur du äter, sover, rör på dig, tränar, hjälper dig att sätta smartalarm för morgonklockan, påminnelser och mycket annat. Synkas busenkelt med telefonen, vattentät och diskret på armen. 

Helt enkelt en perfekt översikt och en hjälpande hand för att hålla dig på banan både mentalt och fysiskt!
 

Comments (0)

 

FRÅGA:
Kan jag dricka proteinpulver under graviditet och amning?SVAR: 

Forskningen kring denna fråga är i princip obefintlig, orsaken till detta tros dels vara avsaknande av villiga försökspersoner i eventuella studier men även  att behovet inte anses finnas.

Proteinpulver är för det mesta sammansatta av mjölkprotein, antingen vassle eller kasein. De kan också bestå av soja, ägg eller hampa, för att nämna några exempel. Alla dessa pulver består av proteiner, precis på samma sätt som de proteiner du hittar i din vanliga mat. Så länge dina proteintillskott följer GMP-standard (dopingfria) och inte innehåller någon annan substans än just protein, så bör det alltså inte finnas någon fara i att ta proteintillskott under graviditet och amning.
 

HUR KAN BEBISEN PÅVERKAS AV PROTEINPULVER VID AMNING?

Det man sett är att bebisen, vid amning, kan reagera och bli dålig i magen då mamman använder mycket proteinpulver i kosten. Vi rekommenderar generellt att du under din graviditet och amning eftersträvar en kvalitativ och näringsrik kost, sedan kan du komplettera med proteinpulver vid behov, för smaksättning mm. Börja med 1 portion per dag och prova dig sedan fram försiktigt på hur din bebis reagerar.


BEHÖVER JAG ANVÄNDA PROTEINPULVER UNDER GRAVIDITETEN OCH AMNING?

Under graviditeten och efter förlossningen är din kropp på "standby". Det innebär en period då du som blivande mamma inte satsar på träningen maximalt längre utan genomgår den radikala förändring som en graviditet innebär. Då träningssatsningen och dess intensitet inte kommer att kunna vara lika hög som innan graviditeten finns heller inget större behov av proteintillskott, utan du som kvinna kan gott och väl tillgodose ditt dagliga behov genom vanlig kost. 

Under amningen, när du är redo för att börja träna prestationsinriktat igen medan du vill bli av med mammakilona kan det finnas anledning till att lägga in proteinpulver eller aminosyror vid sidan av en i övrigt bra kost för att maximera dina resultat och nå dina mål på bästa sätt, dock med försiktighet till en början. 

Comments (2)
Nadine_HannaHur är det med One Amino då? Jag är alldeles i början av min graviditet och tänkte träna på samma nivå lite till, och undrar hur jag ska göra i dagsläget?2015-06-10 09:46
EmmaHur får jag bäst veta hur vida ett proteinpulver innehåller dopning eller ej? Köper enbart från etablerade kosttillskottbutiker, men vill ju vara säker :)2018-01-25 10:37

Vi får många mail med frågor om vilka kosttillskott som vi rekommenderar och som är bäst att använda sig av för en hälsosam och effekt viktnedgång. Till att börja med så vill vi som vanligt poängtera att kostillskott är just tillskott. Det finns inga mirakelprodukter som kan ge häpnadsväckande resultat eller rädda en för övrigt dålig kost och utebliven träning. Med en bra kosthållning och välplanerad träning finns det dock produkter som kan maximera dina resultat och förenkla din diet. 

 

Nedan listar vi de produkter som vi rekommenderar för hjälp på vägen mot ditt mål!

 

ONE WHEY & ONE WHEY ISOLATE

Proteinpulver i flera underbara smaker som säkerställer att jag får i mig den mängd protein min kropp behöver för att fungera optimalt på ett smidigt och välsmakande sätt. De är både kvalitativa produkter men one whey isolate är snäppet vassare då det är ett 100% rent vassleproteinisolat och utan tvekan det bästa proteinpulvret på marknaden. One whey går dock inte av för hackor är ett extremt prisvärt och kvalitativt proteinpulver.

Använd one whey & one whey isolate som mellanmål, återhämtning efter träning och för att sätta guldkant på din frukost med dess olika underbara smaker.

Läs mer om vikten av att få i dig tillräckligt med protein under din diet här.
Lär mer om proteinpulver här. 

         

ONE AMINO

Aminosyror bygger ny muskelmassa. Ju mer aminosyror som finns i blodet, desto mer kan tas upp till musklerna. När du tränar bryts muskelfibrerna ner och kataboler (nedbrytande) hormoner frisätts. Detta påverkar både din prestationsförmåga och förlänger återhämtningen efter träningspassen. Ett intag av One Amino gör att kroppen får en direkt tillförsel av energi då aminosyrorna i One amino innehåller rena aminosyror som kan användas som bränsle direkt i de arbetande musklerna utan att först brytas ner.

One Amino består av EAA (essential amino acids), essentiella aminosyror som kroppen inte kan producera själv men är i behov av. One Amino är det mest optimala att ta under träning (intra-workout) för att maximera din muskeltillväxt, minska muskelnedbrytningen, stimulera proteinsyntesen (processen i cellen som tillverkar protein) och påskynda återhämtningen.

Använder därför one amino under dina träningspass för att se till att mdn kropp fungerar och mår optimalt trots att du ligger på ett underskott.

                                                                             

ONE POWER CAFFEINE FREE & ONE POWER

One Power innehåller en unik kombination av ingredienser som har energigivande egenskaper, ökar den mentala klarheten, fokusen, inlärningsförmågan och minnet. Den ger dig därför ökad styrka och uthållighet under passen. One Power finns både med och utan stimulanter.

För dig som är känslig för koffein är one power caffeine free ett utmärkt alternativt, för dig som vil ha med stimulanter är finns one power! 

                                                                            

ONE HEAT AM/PM PACK

One Heat är fettförbrännande tabletter som ger dig en komplett lösning för ökad fettförbränning dygnet runt. Heat AM verkar dagtid och stimulerar kraftigt din ämnesomsättning och fettförbränning samtidigt som den har en termogen effekt och är milt vätskedrivande. Heat AM minskar sötsuget, dämpar hungern och ökar den mentala fokusen trots att du ligger på ett underskott vilket hjälper dig att prestera fysiskt. Heat PM intar du innan sänggående för att maximera din fettförbränning under natten. Den ger förutom en högre förbränning också bättre sömnkvalité samt lägre nivåer av stresshormoner. Heat PM innehåller inte några stimulanter så som koffein. 

Använd heat för att öka ditt mentala fokus och välmående men framför allt för det minskade sötsuget och dämpningen av hungern som den ger.  

                                                                                 
ONE IMMUNO

Vitamintillskott som är speciellt framtaget för att stärka immunförsvaret under diet. One Immuno säkerställer att din kropp får alla de essentiella vitaminer, mineraler och antioxidanter som du behöver för att må bra trots att du ligger på ett underskott samt minimerar risken för onödiga sjukdomar som riskerar dina resultat.

Använd one immuno för att maximera dina resultat och ditt välmående samtidigt som du minimerar risken för sjukdomar. 

                                                                               
FITNESSNUDLAR

Underbara kalorifria nudlar att fylla ut dina måltider med för ökad mättnad utan att öka ditt kaloriintag. Använder nudlarna när du äter lunch och middag för att alltid bli rejält mätt trots ett lågt kaloriintag. Det ger dig utöver mättnad ofta också ett bättre humör då du får äta stora måltider trots att du går på diet.

                                                                                       

 

FITNESSGURU ORGANIC PEANUT BUTTER
Underbart jordnötssmör. Helt utan tillsatt socker och består av 99,4 % jordnötter samt 0,6 % havssalt. Jordnötssmöret har ett högt innehåll av protein och fett och är ett enastående tillskott med många användningsområden och positiva hälsoeffekter. Jordnötssmöret finns i crunchy med jordnötsbitar och i creamy som är ett slätt jordnötssmör. 

Använd jordnötssmöret som fettkälla under diet. Underbart gott och mättande inslag i dietmaten! 

                                                                                       

 

Comments (0)

 

 Läs mer om Josefina och hennes resa mot en helt ny kropp här!

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS